Υπολογιστής Υγρών αναπλήρωσης DIY

Θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας υγρά αναπλήρωσης και δεν μπορείτε να υπολογίσετε τις δοσολογίες;Με την υπολογιστική μας φόρμα μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα.
Συμπληρώστε τα πεδία σωστά και πατήστε το κουμπί “Αποτέλεσμα”.
Οδηγίες χρήσης
Υπολογιστης υγρων τελικη ποσοτητα

Σε αυτό το πεδίο βάζουμε την ποσότητα του υγρού αναπλήρωσης που θέλουμε να επιτυχουμε στο τέλος ,αφού όλα μας τα υλικά έχουν αναμιχθεί.

υπολογιστης υγρων αρωματα

Σε αυτό το πεδίο βάζουμε τα αρώματα που θα χρησιμοποιήσουμε.Στο πρώτο πεδίο πχ. Άρωμα 1 βάζουμε το όνομα του αρώματος (για να μπορούμε να το ξεχωρίσουμε στο τέλος) και στο δεύτερο πεδίο βάζουμε το ποσοστό επι τις εκατό (%) που προτείνει ο κατασκευαστής για το συγκεκριμενο άρωμα που χρησιμοποιήσαμε.Μπορούμε να προσθέσουμε μέχρι και 6 αρώματα η να χρησιμοποιήσουμε μόνο τα πεδία που  θέλουμε.

υπολογιστης υγρων νικοτινούχα βαση

Σε αυτό το πεδίο βάζουμε τα στοιχεία της βάσης που θα χρησιμοποιήσουμε.Αν είναι booster Νικοτίνης αναγράφοντε όλα τα στοιχεία πάνω στην ετικέτα.Στο 1ο πεδίο “Στόχος νικοτίνης τελικού αποτελέσματος MG/ML” βάζουμε την ποσότητα της νικοτίνη που περιέχει η νικοτινούχα βάση μας ( πχ. Atmos Booster 20mg/ml).Στο 2ο και το 3ο πεδίο βάζουμε το ποσοστό προπυλενογλυκόλης (PG) και γλυκερίνη (VG) που περιέχει η νικοτινούχα βάση μας μέσα (πχ 50%-50% η 70%-30%)

υπολογιστής υγρων στοχος

Σε αυτό το πεδίο βάζουμε τα στοιχεία που θέλουμε να έχουμε σαν τελικό αποτέλεσμα.Στο 1ο πεδίο βαζουμε την νικοτίνη που θέλουμε να επιτύχουμε (πχ 6mg/ml).Στο 2ο και στο 3ο πεδίο βάζουμε το ποσοστό επι της εκατό (%) που θέλουμε να επιτύχουμε ως τελικό αποτέλεσμα στο υγρό αναπλήρωσης που θα φτιάξουμε.

Υπολογιστης υγρων αποτελεσμα

 Αφού έχουμε συμπληρώσει όλα τα υπόλοιπα πεδία σωστά  πατάμε το κουμπι “αποτελέσματα” για να μας υπολογίσει τα αποτελέσματα.

Υπολογιστης υγρων προσθηκη

 Εδώ εμφανίζοντε τα τελικά μας αποτελέσματα.Το 1ο πεδίο μας δείχνει την τελική ποσότητα που ορίσαμε στην αρχή.Το 2ο πεδίο μας δείχνει πόσα ML νικοτινούχας βάσης πρέπει να προσθέσουμε στη μίξη μας για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.Το 3ο πεδίο  μας δείχνει πόσα ML προπυλενογλυκόλης (PG) πρέπει να προσθέσουμε στη μίξη μας για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.Το 4ο πεδίο  μας δείχνει πόσα ML γλυκερίνης (VG) πρέπει να προσθέσουμε στη μίξη μας για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

υπολογιστης υγρων αρωμα τελικο

 Ο συγκεκριμένος πίνακας μας δείχνει τα ML ανα άρωμα που πρέπει να προσθέσουμε για να έχουμε το αποτέλεσμα που έχουμε ορίσει στο τελικό μας προιόν.Στα πεδία “όνομα αρώματος” μας εμφανίζει το όνομα απο το άρωμα που έχουμε ορίσει στην προηγούμενη φόρμα.Στα πεδία “ποσοτητα” μας εμφανίζει την ποσότητα σε ML που πρέπει να προσθεσουμε στη μίξη μας για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα..

υπολογιστης υγρων success

 Το μήνυμα αυτο εμφανίζετε όταν τα δεδομένα που έχουμε βάλει είναι σωστά και η μίξη μας μπορεί πραγματοποιηθεί με επιτυχία.Το κουμπί RESET κάνει επαναφορά στη φόρμα μας για να εισάγουμε τα δεδομένα μας απο την αρχή.Το κουμπι Previous μας πάει στη προηγούμενη φόρμα σε περίπτωση που θέλουμε να αλλάξουμε η να διορθώσουμε κάποιο πεδίο.

υπολογιστης υγρων σφαλμα

Σε περίπτωση που μας εμφανίσει αυτό το σφάλμα σημαίνει ότι η μίξη μας με βάση τα δεδομένα που έχουμε τοποθετήσει στη προηγούμενη φόρμα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.Πατήστε το κουμπί PREVIOUS και διορθώστε τα δεδομένα σας.