Πότε είναι καιρός να αλλάξετε αντίσταση στο ηλεκτρονικό σας τσιγάρο;

Οι περισσότεροι ατμιστές αλλάζουν αντίσταση κάθε περίπου 1 με 5 εβδομάδες χρήσης. Μια εκτίμηση θα είναι περίπου κάθε εβδομάδα η κάθε 30 ml υγρού αναπλήρωσης. Παρακολουθήστε τη γεύση του υγρού σας και αναζητήστε τα ακόλουθα σημάδια για να μπορείτε να αναγνωρίσετε πότε πρέπει να αντικαταστήσετε την αντίσταση σας.
Η αντίσταση σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της συσκευής σας, Μια κακή αντίσταση μπορεί να καταστρέψει πλήρως την ατμιστική σας εμπειρία.Σε αυτό το άρθρο, θα απαντήσουμε στο ερώτημα πότε πρέπει να αλλάζετε την αντίσταση σας και ποια είναι τα σημάδια που σας δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να την αντικαταστήσετε.Τα σημάδια που σας δείχνουν ότι πρέπει να αντικαταστήσετε την αντίσταση σας.

Ο ήχος που κάνει την ώρα που ατμίζετε.

Αν το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο ξεκινήσει να κάνει έναν περίεργο θόρυβο σαν να έχει φυσαλίδες μέσα στην αντίσταση τότε σημαίνει ότι η αντίσταση μας δεν λειτουργεί σωστά και ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε την αντικατάσταση της. Επειδή το συγκεκριμένο φαινόμενο μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους σίγουρα θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την παλαιότητα της αντίστασης καθώς και τα ML που έχουμε καταναλώσει.

Καμένη γεύση.

Αν νιώσουμε ότι η γεύση του υγρού μας βγάζει μια αίσθηση καμένου τότε είναι σίγουρο ότι η αντίσταση σας έχει φτάσει στο τέλος της.
Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να δράσετε γρήγορα και να αντικαταστήσετε την αντίσταση αμέσως πετώντας το υγρό αναπλήρωσης και καθαρίζοντας τον ατμοποιείτε για να φύγει η μυρωδιά του καμένου.
αλλαγη της αντιστασης

Αλλοιωμένη γεύση.

Ένα άλλο σημάδι ότι η αντίσταση μας πρέπει να αντικατασταθεί είναι η αλλοίωση της γεύσης στο υγρό μας. Αν έχει αλλοιωθεί η γεύση του υγρού σας χωρίς προφανή λόγο τότε μάλλον η αντίσταση σας δεν λειτουργεί σωστά και πρέπει να αντικατασταθεί.Αν χρησιμοποιείτε ένα υγρό για αρκετό καιρό τότε σίγουρα θα μπορείτε να καταλάβετε την διαφορά στην γεύση σχετικά εύκολα.

Οι διαρροές.

ΟΙ διαρροές μπορούν να συμβούν για πολλούς λόγους όπως η αναπλήρωση του υγρού με λάθος τρόπο ή τα φθαρμένα λαστιχάκια στεγανωποιησης. Μπορεί επίσης να συμβεί λόγω ελαττωματικής η χαλασμένης αντίστασης. Μια ματία στην κατάσταση της αντίστασης είναι αρκετή για να καταλάβετε αν αυτός είναι ο λόγος της διαρροής.

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αντικαταστήσατε την αντίσταση σας

Αν είχατε σταματήσει να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο για καιρό και η αντίσταση έχει μείνει μέσα και είναι και σε επαφή με υγρό, τότε πριν το ξανά ξεκινήσετε θα πρέπει να αντικαταστήστε την αντίσταση σας και για λόγους υγειινηςάλλα και για λόγους καλής λειτουργιάς.

Άλλα συμπτώματα που μας υποδεικνύουν ότι η αντίσταση μας θέλει αλλαγή είναι μεταβολή της ποσότητας του ατμού σε σχέση με πριν. Αν η παραγωγή του ατμού είναι μικρότερη από πριν χωρίς κανένα προφανή λόγο τότε ίσως φταίει η αντίσταση σας. Επίσης αν παρατηρήσουμε αύξηση στην θερμοκρασία του ατμοποιητή μας χωρίς λόγο τότε ίσως φταίει η αντίσταση.

Πως μοιάζει μια καμένη αντίσταση;

Το βαμβάκι που περιέχει μέσα η αντίσταση έχει μαυρίσει.
Γύρω από το πηνίο μας έχουν μαζευτεί κατάλοιπα υγρού σκούρου χρώματος.Το πηνίο είναι μαύρο και φαίνεται σαν τηγανητό.
Το πηνίο έχει περίσσεια καυσαερίων γύρω από αυτό.
Συνήθως είναι εύκολο να εντοπίσουμε οπτικά μια χαλασμένη αντίσταση αλλά αυτό εξαρτάτε και από τη μορφολογία της αντίστασης. Αν μας επιτρέπει δηλαδή να έχουμε οπτική επαφή με το πηνίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *